top of page

Menukaart


ANTIPASTI
Carpaccio di cervo
Carpaccio van hert met walnoten, honing en gekarameliseerde rode ui
€ 23
Tartara di manzo
Filet pur tartaar met zoetzure groenten en eigeel
€ 25
Degustazione crostini
6 verschillende crostini
€ 26
Tartara di gemberoni
Tartaar van gamba's met een gel van citrusfruit en gember
€ 25
Insalata di sgombro
Gerookte makreelsalade met een limoenmayo
€ 24
PRIMI PIATTI
Tagliatelle salsiccia e funghi
Tagliatelle met Italiaanse worst en een mix van paddenstoelen in een roomsaus
€ 27
Pappardelle al cinghiale
Pappardelle met een ragu van wildzwijn
€ 28
Ravioloni al tartufo e funghi
Grote ravioli gevuld met bossenpaddenstoelen in een truffelroomsaus en verse truffel
€ 33
Tagliolini alle vongole
Tagliolini vongole in een wittewijnsaus
€ 29
Paccheri ai Crostacei
Paccheri pasta met een bisque van schaaldieren
€ 32

SECONDI PIATTI (CARNE)
Bistecca di cervo all'Amarone
Biefstuk van hert met een Amarone wijnjus
€ 38
Filetto Rossini
Filet pur met foie gras, een truffeljus en verse truffel
€ 45

SECONDI PIATTI (PESCE)
Salmone croccante e gorgonzola
Knapperige zalm in een gorgonzolasaus
€ 39
Filetto di corvina in salsa velluto bianca al vermentino
Corvina baarsfilet in een Vermentino beurre blanc
€ 38

DOLCI
Gelato sfizioso
Vanille-ijs met amarena-kersen, merengue, slagroom en knapperige witte chocolade
€ 13
Tiramisú
Traditioneel Italiaans dessert op basis van Savoiardi, koffie en een mascarpone crème
€ 12
Torta cioccolato e caramello salato
Chocoladetaart met een caramel-zeezout saus, slagroom en knapperige donkere chocolade
€ 14
Tagliere di formaggi
Kaasplankje
€ 15
bottom of page
